Monthly Archives: szeptember 2021

Aradi Magyar Napok 2021 – Járványügyi szabályozások

Szervezőkként arra törekszünk, hogy a hatályban lévő járványügyi szabályozásokat betartva, a lehető legbiztonságosabb keretek között tegyük elérhetővé mindenki számára rendezvénysorozatunkat. A jelenleg hatályban lévő szabályozások értelmében az Aradi Magyar Napok programsorozatának látogatása a következő feltételek mellett lehetséges:

Túsz Ferenc átvette az Ezüstfenyő-díjat

Ma Kolozsváron, a Szövetségi Képviselők Tanácsának ülésén 28 személynek adták át az Ezüstfenyő-díjakat, ahol Prof. Dr. Túsz Ferenc, az aradi kis- és középvállalkozók fejlesztési alapítványának elnöke, is átvette díját Kelemen Hunor szövetségi elnöktől, amelyet a magyar közösségért végzett munkájával érdemelt ki.

Idén sem marad el az Iskolatáska Program

Jó hírrel kezdődhet az új tanév azoknak a diákoknak, akik Arad megyében a magyar nyelvű oktatást választották. A Rákóczi Szövetség és az RMDSZ Arad Megyei Szervezete együttműködésének köszönhetően ebben az évben sem marad el a már évek óta futó „De nehéz az iskolatáska!…” program, amely keretén belül az előkészítős kisdiákok egy kiváló minőségű, munkafüzetekkel, vízfestékkel és rajztömbbel felszerelt iskolatáskával kezdhetik meg a 2021-2022-es tanévet.