Monthly Archives: április 2023

#AKözösségértKormányzunk – Kisperegi falugyűlés

Tegnap délután Nagyperegen Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke, valamint Kovács Imre, Nagyiratos község polgármestere és Orth Norbert alpolgármester számoltak be az elmúlt két év kormányzati, megyei és helyi megvalósításairól és beruházásairól és ismertették a községet érintő terveket.

Nagyiratosi falugyűlés

Sok szeretettel meghívjuk az április 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő falugyűlésre, amelyen Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke, valamint Papp Attila, Nagyiratos község polgármestere bemutatják az RMDSZ kormányzati megvalósításait és a községben megvalósult beruházásokat, valamint a jövőbeli terveket.

Simonyifalvi falugyűlés

Sok szeretettel meghívjuk az április 22-én, szombaton megrendezésre kerülő falugyűlésre, amelyen Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke, valamint Haász Tibor, Tőzmiske község polgármestere bemutatják az RMDSZ kormányzati megvalósításait és a községben megvalósult beruházásokat, valamint a jövőbeli terveket.

#AKözösségértKormányzunk – Kisiratosi falugyűlés

Kisiratoson találkoztunk hétfőn a közösség tagjaival, ahol Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke, valamint Korondi-Józsa Erika, Kisiratos község polgármestere beszélgettek a jelenlevőkkel az RMDSZ kormányzati eredményeiről, a célkitűzésekről és a községet érintő beruházásokról, hiszen “Településeink komoly megyei és országos támogatások révén fejlődnek. Ha mi nem lennénk ott, ez nem volna lehetséges, ezért fontos, hogy mi is ott legyünk, ahol a döntések születnek.” – hangsúlyozta Faragó Péter.

Kisperegi falugyűlés

Sok szeretettel meghívjuk az április 19-én, szerdán megrendezésre kerülő falugyűlésre, amelyen Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke, valamint Kovács Imre, Nagypereg község polgármestere bemutatják az RMDSZ kormányzati megvalósításait és a községben megvalósult beruházásokat, valamint a jövőbeli terveket.

#AKözösségértKormányzunk – Szentpáli falugyűlés

Túl vagyunk a félidőn, ami azt jelenti, hogy két éve annak, hogy az RMDSZ kormányon van, így érdemes beszámolnunk eddigi munkánkról, és arról, hogy mire számíthatunk a következő két évben. Tegnap délután Szentpálon szerveztünk falugyűlést, ahol Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke számolt be az RMDSZ kormányzati munkájáról és az elmúlt két év megvalósításairól.

Az RMDSZ nyitvatartási programja a húsvéti időszakban

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székháza a katolikus és ortodox húsvéti ünnepek között nyitva lesz, április 11-től április 13-ig. Az ünnepekre való tekintettel, az iroda felfüggeszti az ügyfélfogadást április 7-én, nagypénteken, április 10-én, húsvét hétfőn és április 14-én, illetve április 17-én, az ortodox húsvét nagypéntekén és húsvéthétfőjén.