Category Archives: Rendezvény

Faragó Pétert megerősítették elnöki tisztségében

Újabb két éves mandátumra szavaztak bizalmat Faragó Péter parlamenti képviselőnek, akit immár negyedik alkalommal választottak meg az RMDSZ Arad Megyei Szervezete elnökévé. A mai tisztújító küldöttgyűlésen több mint 100 megyei küldött vett részt, a jelenlegi járványügyi szabályozásokat betartva.

Okostáblával gazdagodott a Szentpáli Általános Iskola

Faragó Péter parlamenti képviselő, a Pro Identitas Egyesület elnöke, és Péró Tamás, Arad megyei tanácsos, ma reggel átadták az egyesület által megpályázott második okostáblát a Szentpáli Általános Iskola elemi osztályos diákjai számára. Az első ilyen tábla múlt héten jutott el a Majláthfalvi Általános Iskolába.

Nemezkészítő foglalkozássorozat

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete és a Pro Identitas Egyesület nemezkészítő foglalkozássorozatot hirdet a Csoóri Sándor Alap támogatásával.

A foglalkozássorozat célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a nemezkészítés különböző technikáival, és azokat kreatívan alkalmazva ma is használható tárgyakat készítsenek.

Aradi Magyar Napok 2021 – Járványügyi szabályozások

Szervezőkként arra törekszünk, hogy a hatályban lévő járványügyi szabályozásokat betartva, a lehető legbiztonságosabb keretek között tegyük elérhetővé mindenki számára rendezvénysorozatunkat. A jelenleg hatályban lévő szabályozások értelmében az Aradi Magyar Napok programsorozatának látogatása a következő feltételek mellett lehetséges: