Category Archives: Rendezvény

A Vlaicu kerület tisztújító közgyűlése

2022. október 19-én, szerdán 17 órától kerül összehívásra a Vlaicu kerület tisztújító közgyűlése, az RMDSZ székházban (Püspökség u. 32. szám). Amennyiben a közgyűlés nem lesz döntőképes, a tisztújításra október 26-án, 17 órától kerül sor az RMDSZ székházban.

Faragó Péter október 6-i beszéde

Azért gyűltünk össze ma itt, Aradon, a Szabadság-szobor árnyékában, hogy közösen emlékezzünk és emlékeztessünk azokra a hősökre, akik a mai napig mércéül szolgálnak számunkra. Emlékezzünk a magyar szabadság és függetlenség eszméjére, amiért vértanúink hittel és hűséggel harcoltak utolsó leheletükig. Emlékeztessünk arra, hogy hőseink haza iránti elkötelezettsége, szabadság- és függetlenségvágya még ma is követendő példaként kell szolgáljon mindannyiunk számára.

Október 6. koszorúzásra való bejelentkezés

Felhívjuk mindazon személyek figyelmét, akik koszorúzni szeretnének az október 6-i megemlékezésen, hogy szándékukat előzetesen jelezzék október 4. 17 óráig telefonon (0257/250-627) vagy az alábbi linken található jelentkezési űrlap kitöltésével: https://www.rmdszarad.ro/?page_id=330.