Category Archives: Rendezvény

Adventi koszorú készítés Arad megyében

Az adventi időszak talán a legszebb és legmeghittebb ünnepe az évnek, amelyet a várakozás, a készülődés és az elcsendesedés jellemez. Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete és a Pro Identitas Egyesület adventi koszorúkészítő foglalkozást szervez Arad megye-szerte a Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával, amely révén a helyi magyar közösségek együtt hangolódhatnak az ünnepre.

Adventi koszorú készítés

Az adventi időszak talán a legszebb és legmeghittebb ünnepe az évnek, amelyet a várakozás, a készülődés és az elcsendesedés jellemez. Ez alkalomból az RMDSZ Arad Megyei Szervezete és a Pro Identitas Egyesület adventi koszorúkészítő foglalkozást szervez a Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

2023-as tisztújító közgyűlések Arad megyében

Az RMDSZ alapszabályzatának értelmében kétévente megújulnak a helyi-, kerületi-, városi- valamint a megyei szervezetek vezetőségei. Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének közgyűlésein beszámolnak a helyi elnökök valamint a helyi választott önkormányzati tisztségviselők az elmúlt két év tevékenységéről.