Category Archives: Hírek

Arad megyei vállalkozói fórum

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete fórumot szervez az Arad megyei magyar vállalkozók számára március 30-án, csütörtökön, 18 órától az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában. A találkozón részt vesz Miklós Zoltán, parlamenti képviselő, aki az elmúlt évek intézkedéseiről, a kis- és középvállalkozások támogatásáról, valamint aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatja a jelenlevőket.

Arad megyei nyugdíjas fórum

A nyugdíjasokat érintő támogatásokat mutatta be tegnap Makkai Péter, a Munkaügyi és Szociális Védelmi Minisztérium államtitkára, aki az Erdőhegy-Kisjenői Református parókia közösségi termében Faragó Péter, parlamenti képviselővel, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnökével találkozott a környékbeli nyugdíjasokkal. A fórumon szó volt a nyugdíjakról és szociális támogatásokról, amelyek az RMDSZ kormányzati szerepvállalásának köszönhetően könnyítették meg az emberek életét az elmúlt két évben.

Családosok rétegtalálkozója

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete rétegtalálkozót szervez a családosok számára március 23-án, csütörtökön, 18 órától a Csiky Gergely Főgimnázium dísztermében. A találkozón részt vesz Bogya Anna államtitkár, aki bemutatja azokat a támogatásokat, amelyek az RMDSZ kormányzati szerepvállalásának köszönhetően az elmúlt két évben megkönnyítették a családok életét.

Arad megyei nyugdíjas találkozó

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete nyugdíjas találkozót szervez március 16-án, csütörtökön, 18 órától az Erdőhegy-Kisjenői Református parókia közösségi termében, ahol Makkai Péter, a Munkaügyi és Szociális Védelmi Minisztérium államtitkára találkozik a jelenlevőkkel, bemutatva a nyugdíjasokat érintő támogatásokat.