Monthly Archives: december 2021

Tisztújító közgyűlések Arad megyében

A koronavírus járvány miatt nem sikerült megtartani minden helyi és kerületi szervezetben a 2021-re betervezett közgyűlést. Mivel most kedvezőbb az egészségügyi helyzet 2022. január 5-én, szerdán 17 órától kerülnek megszervezésre az Arad-belvárosi, tisztviselőtelepi és marosparti kerületek közgyűlései, az RMDSZ székházban (Püspökség u. 32. szám).

Okostáblával gazdagodott a Szentpáli Általános Iskola

Faragó Péter parlamenti képviselő, a Pro Identitas Egyesület elnöke, és Péró Tamás, Arad megyei tanácsos, ma reggel átadták az egyesület által megpályázott második okostáblát a Szentpáli Általános Iskola elemi osztályos diákjai számára. Az első ilyen tábla múlt héten jutott el a Majláthfalvi Általános Iskolába.

A gyoroki református templom felújítási munkálatai

Látványos szakaszába érkezett a gyoroki református templom felújítása, mely a Romániai Egyházügyi Államtitkárság és a Megyei Tanács támogatása révén valósulhatott meg. Faragó Péter parlamenti képviselő, és Péró Tamás, Arad megyei tanácsos, ellátogattak gyorokra, ahol Vékony Zsolt-József, református lelkész, bemutatta nekik a már hónapok óta folyó munkálatokat, amelyek tetőcseréből és teljes külső-belső felújításokból álltak. A gyoroki református gyülekezet a támogatás fennmaradó részét új padozat vásárlására fordítja majd.