Okostáblával gazdagodott a Szentpáli Általános Iskola

Faragó Péter parlamenti képviselő, a Pro Identitas Egyesület elnöke, és Péró Tamás, Arad megyei tanácsos, ma reggel átadták az egyesület által megpályázott második okostáblát a Szentpáli Általános Iskola elemi osztályos diákjai számára. Az első ilyen tábla múlt héten jutott el a Majláthfalvi Általános Iskolába.

Sandu Krisztián, Sofronya község polgármestere, Andreea Ioana Petrișor-Coltis igazgatónő illetve az iskola tanári kara nagy örömmel fogadták a támogatást, amely a következő hetekben kerül majd fel az összevont elemi osztályba, megkönnyítve a kisdiákok és tanárok munkáját egyaránt. A gyermekek egy meglepetéssel is készültek Faragó Péter számára. Egy miniatűr okostáblát ajándékoztak az egyesület elnökének, amelyen köszönő üzenetek és rajzok álltak. 

A Pro Identitas Egyesület kiemelkedő hangsúlyt fektet az oktatásra, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy az Arad megyei oktatási intézményekben korszerű eszközökkel, beruházásokkal könnyítse meg a diákok és tanárok munkáját egyaránt.

A beruházás a Magyar Kormány támogatásával, a Bethlen Gábor Alapon keresztül valósulhatott meg a Pro Identitas Egyesület pályázata révén.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük