Arad megyei nőszervezet

RMDSZ ARAD MEGYEI NŐSZERVEZET

    rmdsz noszervezet logo2013-ban, az RMDSZ-es hölgyek egy csoportja úgy gondolta, hogy szükség van a női szellemre, lélekre, nem csak otthon, a családban, hanem a társadalom olyan rétegeiben is, ahol másképpen lát és gondolkodik a nő, mint a férfi. Ennek eredményeként alakult meg az RMDSZ Nőszervezete.

Főbb  céljai  a  nők  aktív  közéleti  szerepvállalásának megerősítése  és  bátorítása,  a   nők   számára   fontos   problémák   előterjesztése   és   megoldása,   a   nők   érdekeinek  érvényesítése,  a   család  egységének   és   összetartó   erejének   védelme,   szociális támogatási hálózat kiépítése, a  nők  társadalomépítő törekvéseinek  felkarolása.

            Célkitűzéseinek   tekintetében   a   Nőszervezet   kiemelten   támogatja   a   nők   széleskörű  véleménynyilvánítását,   a   nők   szakmai   és   politikai   továbbképzésének   biztosítását,   a   nők  arányos   képviseletét   minden   szinten   a   döntéshozó   testületekben,   a   nők   és   férfiak   közöttiegyüttműködés  megerősítését.

             Arad megyében 2013. július 31-én alakult meg az RMDSZ Arad Megyei Nőszervezete.

Célunk, a nők képességeinek egyesítésével, együtt gondolkodva és együtt cselekedve, egy olyan közösséget kovácsolni, melyben az emberek jól érzik magukat, ismerik egymást, tisztelik egymást, vagy akár egymás támaszai lehetnek.

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének támogatását élvezve, velük együtt dolgozva, egymást erősítve szeretnénk jobb otthont teremteni szülőföldünkön.

            Vezetőség:                              – elnök

                                    Horváth Júlia – ügyvezető elnök

                                    Balta Emese – alelnök

                                    Borsos Anett – alelnök

                                    Sánta Bernadett – alenök

               SZÜKSÉG VAN RÁD!

             Szervezetünk az aktív, tenni akaró nők közössége. Itt minden nő megtalálja a helyét céljainak, érdeklődésének, képzettségének megfelelően. Olyan hölgyekre számítunk, akik többet akarnak tenni közösségükért, szakmai, illetve személyes fejlődésükért.

Bátran oszd meg velünk véleményed, gondolataidat, ötleteidet, javaslataidat.

                LÉGY TAGJA CSAPATUNKNAK!

  • Amennyiben már tagja vagy az RMDSZ-nek vagy szeretnél beiratkozni, és egyetértesz céljainkkal, csatlakozz a Nőszervezethez „RENDES TAG”-ként.
  • Számítunk rád akkor is, ha nem szeretnél RMDSZ-tag lenni. „TÁRSULT TAG”-ként sok olyan nő csatlakozott hozzánk, aki nem vállal aktív szerepet politikai témában.

                  CSATLAKOZZ!

            Kitöltesz egy tagsági kérelmet, mi pedig egy tagsági kártyával igazoljuk, hogy csapattag lettél. (A Nőszervezetben tagsági díj nincs.)

            ITT TALÁLSZ MINKET:

            Cím: 310084 Arad, Episcopiei utca 32. szám

            Tel./fax: 0257-250627, 0257-255786

            e-mail: nokarad@rmdsz.ro

            facebook.com/noszervezet.rmdszarad