Aradi Magyar Napok 2021 – Járványügyi szabályozások

Szervezőkként arra törekszünk, hogy a hatályban lévő járványügyi szabályozásokat betartva, a lehető legbiztonságosabb keretek között tegyük elérhetővé mindenki számára rendezvénysorozatunkat. A jelenleg hatályban lévő szabályozások értelmében az Aradi Magyar Napok programsorozatának látogatása a következő feltételek mellett lehetséges:

1.)  A Megbékélési parkban, valamint minden beltéren megszervezésre kerülő rendezvényen való részvételhez minden 6 évnél idősebb résztvevőnek rendelkeznie kell az alábbiak egyikével:

a.)  10 napnál régebbi oltási igazolás

b.)  72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt

c.)  24 óránál nem régebbi negatív antigén teszt

d.)  A koronavírus-megbetegedésből kigyógyultak esetében minimum 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolás

Ha az alábbiak egyikével sem rendelkezik, a Megbékélési parkban regisztrációs pontokat állítunk fel a szeptember 25-26. között zajló eseménysorozaton, valamint az ExperiDance Fergeteges – Sissi legendája előadáson, ahol a résztvevők felvehetik a belépést biztosító karszalagot, valamint élhetnek a gyorstesztelési lehetőséggel. A helyszínen elvégezhető gyorstesztek ára 20 lej.

Arra kérjük azon résztvevőket, akik a gyorstesztelési lehetőséggel szeretnének élni az ExperiDance Fergeteges – Sissi legendája előadáson, hogy szerdán, szeptember 22-én, 15:00 és 18:00 óra között érkezzenek a Sportcsarnokba, ahol erre lehetőséget biztosítunk. Az előadás 19:00 órakor kezdődik, de a torlódás elkerülése érdekében a kapunyitásra 18:00 órakor kerül sor.

2.) A  programpontokon való részvételt lázmérés és kézfertőtlenítés előzi meg. 

3.) Az érvényes oltási igazolással rendelkező személyek karszalagot kapnak, melynek viselésével szabadon beléphetnek az Aradi Magyar Napok programsorozatára. A rendezvénysorozat teljes idejére érvényes karszalagokat az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában már hétfőtől (szeptember 20.) igényelhetik a résztvevők 9:00-17:00 óra között. A karszalagot a helyszínen lévő regisztrációs pontoknál is igényelhetik.

4.) Arra kérjük a résztvevőket, hogy a torlódás elkerülése végett már az események előtt igényeljék a karszalagot. Felhívjuk ugyanakkor a figyelmet, hogy a karszalagok a Magyar Napok programhelyszínein való szabad mozgást biztosítják, az illetékes hatóságok pedig ettől függetlenül az oltási igazolást bárki esetében ellenőrizhetik, ezért mindenkit megkérünk arra, hogy tartsa magánál a személyi igazolványát illetve az oltási igazolását papír vagy digitális formátumban.

5.) A bel- és kültéri rendezvényhelyszíneken a részvétel védőmaszk viseléséhez kötött. 

6.) Az Aradi Magyar Napok rendezvényei európai védettségi igazolvánnyal és magyarországi védettségi kártyával egyaránt látogathatók. A résztvevők türelmét és megértését kérve arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a különböző szabályozásokat és óvintézkedéseket egymás biztonságának és egészségének megóvása érdekében, a törvényi előírásoknak megfelelően alkottuk meg.

Köszönjük megértésüket!

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük