A Megyei Küldöttek Tanácsának évi első ülése

A Megyei Küldöttek Tanácsa január 23-án, csütörtökön az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában tartotta meg ez évi első ülését.

Az ülést Hadnagy Dénes az MKT elnöke vezette, miután vázolta a napirendi pontokat felkérte Faragó Pétert parlamenti képviselőt, hogy tartsa meg a politikai tájékoztatót.

Beszédében vázolta az aktuálpolitikai helyzetet, kitért a kétfordulós önkormányzati választásokra és annak veszélyeire az Arad megyei magyarság viszonylatában. Végezetül felhívta mindenki figyelmét, hogy egy munkával teli időszak vár a szervezet vezetőire és mindent meg kell tennünk, hogy megőrizzük tisztségeinket az önkormányzatokban.

Ezt követően napirenden a határozattervezetek megvitatása és elfogadása volt, amelyek főképpen a 2020-as helyhatósági választások előkészületeiről, a jelöltállítás szabályzatáról és a megyei kampánystáb kinevezéséről szóltak.
Péró Tamás ügyvezető elnök az egyebek napirendi pontnál ismertette a nemzeti régiók védelméről szóló aláírásgyűjtés céljait, Arad megyében 5000 aláírás összegyűjtését tűzték ki célul.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük