Összefogás és aláírásgyűjtés a nemzeti régiókért

A nemzeti régiók védelméről szóló kezdeményezés célja, hogy az Európai Unió kezelje kiemelt figyelemmel Székelyföldet és a hozzá hasonló régiókat, támogassa ezek gazdasági felzárkózását.

Jelenleg Székelyföld fele annyi pénzt kap vissza Bukarestből, mint amennyit adózunk. Ezért kérjük az Unió támogatását, hogy adjon több fejlesztési pénzt a nemzeti régiók felzárkóztatására.

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete támogatja az újabb polgári kezdeményezést, mert magyar ügy és fontos, hogy Székelyföld gyorsabban fejlődjön, hogy jobb életet teremthessünk az ott élőknek. Ezért kérjük az Ön támogatói aláírását, hiszen, ahhoz, hogy május 6-án az Európa Bizottság asztalára kerüljön a kezdeményezés, Romániából 200 ezer aláírás kell gyűjteni. Amennyiben alá szeretne írni, azt megteheti az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában (Püspökség utca, 32-es szám) minden nap a nyitvatartási idő alatt (hétfő-csütörtök: 09-17 óra, péntek: 09-13 óra).

A sikeres kezdeményezések nem gyengítik, hanem erősítik egymást. Minden ilyen kezdeményezés jelzés az Unió felé, hogy jobban kell figyelnie az őshonos kisebbségekre!

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük