Aradon nagy sikert aratott a Feketeszárú cseresznye című előadás

Szerda este a Ioan Slavici Klasszikus Színházban telt ház előtt játszotta a Feketeszárú cseresznye című előadását a budapesti József Attila Színház.

A színmű két felvonásos volt, amit a nézők nagy átéléssel kísértek végig, hiszen Hunyady Sándornak a sikeres drámája nem csak a történelemről szól, hanem a büszkeségről, barátságról és persze a szerelemről is.

Az előadás egyben tisztelgés is volt a tavaly nyáron elhunyt Kerényi Imre, nagy formátumú művész előtt, aki a darabot rendezte.

A nézők állva tapsolták meg a színészeket remek alakításukért.

Faragó Péter az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke megköszönte a József Attila Színház társulatának, hogy eljöttek Aradra és egy ilyen színvonalas és mélyreható darabot mutattak be. Megköszönte a nézőknek, hogy ennyien eljöttek és azt, hogy a jegy vásárlásával támogatták a Kölcsey Egyesület archívumának digitalizálását, majd az összeget átnyújtotta Fekete Károlynak, a Kölcsey Egyesület alelnökének.

Az előadás a Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Bethlen Gábor Alap és az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének támogatásával jöhetett létre. Társszervezője az Aradi Kamaraszínház volt.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük