A magányosok karácsonya ünnepi szeretetet csempészet a jelenlevők szívébe

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete, december 20-án, csütörtökön 14 órától megszervezte a magányosok karácsonyi ebédjét, ahova minden évben meghívják az egyedülálló, illetve a szociális gondokkal küszködő idős magyarokat.

dsc03679

A vendégeket Bognár Levente, Arad város alpolgármestere köszöntötte, majd Nt. Jakab István evangélikus-lutheránus lelkipásztor osztotta meg adventi gondolatait. A továbbiakban Erdélyi István lírai előadása következett, amiben felolvasta Ady Endre Karácsonyi rege című költeményét. Farkas Viktória, az RMDSZ Szociális Szakbizottságának az elnöke pedig kellemes karácsonyi ünnepeket kívánt mindenkinek, majd felkérte a Mosóczy-telepi Római Katolikus Egyházközség templomkórusának csoportját, hogy énekeljenek egy szép karácsonyi dalt. A kórus a résztvevőkkel együtt énekelte el a Mennyből az angyal karácsonyi dal, így megteremtve az ünnepi hangulatot.

dsc03682

A rendezvény Arad Város Polgármesteri Hivatalának és Tanácsának és az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének a támogatásával jöhetett létre.

dsc03694

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük