Újra Andresz József lett a majláthfalvi RMDSZ elnöke

Február 18-án az RMDSZ majláthfalvi szervezete megtartotta tisztújító Közgyűlését. A szép számú, kb. 50 főnyi érdeklődő meghallgatta a leköszönő vezetőség beszámolóit, megbeszélte a falu gondjait, két évre megválasztotta az RMDSZ helyi szervezetének elnökét és Elnökségét. Mindezeket követően egy könyvbemutatóra is sor került.

dsc04604

A Közgyűlést Péró Tamás RMDSZ-es megyei tanácsos nyitotta meg, vázolta a napirendi pontokat, majd átadta a szót Andresz Józsefnek, aki beszámolt éves munkájukról és a 2018-as év helyi fejlesztéseiről, amelyek mindenikének hátterét az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének közbenjárása teremtette meg. Elmondta azt is, hogy idén, ha minden jól megy, elkészül a székházuk, ami helyet fog adni a község magyarságának és tevékenységeiknek.

Az elnöki beszámolót követően a jelenlévők újabb két évre elnökké választották Andresz Józsefet, egyhangúlag döntöttek arról, hogy a jelenlegi elnökség folytassa tovább tevékenységét. Ezek után megszavazták a küldötteket is, akik az RMDSZ április 26-i Megyei Küldöttgyűlésén fogják képviselni Majláthfalvát.

dsc04623

A beszámolók sorát Péró Tamás Arad megyei tanácsos folytatta, aki arról beszélt, hogy milyen beruházásokat sikerült elérniük a megyénél a település számára az elmúlt évben.

A beszámolók után Tripon Ildikó szólalt fel, az RMDSZ Arad Megyei Nőszervezetének elnöke, aki beszámolt tevékenységeikről és elmondta szándékát arról, hogy jó lenne egy majláthfalvi fiókot létrehozni, ahol a nők elbeszélgethetnek problémáikról és kellemes programokat szervezhetnek a helyieknek.

dsc04660

A közgyűlést Balta János 100 év Romániában – Örökségünk Arad megyében című értékmentő kötetének bemutatója zárta.

dsc04673

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük