Gyereknapod töltsd velünk!

Gyerekek, június elsején ti vagytok az ünnepeltek és mi ezt meg is ünnepeljek rendesen egy fergeteges gyereknappal veletek együtt.

A nemzetközi gyereknap alkalmából meghívunk benneteket és szüleiteket az RMDSZ Arad Megyei Szervezete jóvoltából egy egész napos foglakozásra és mókázásra. Ez alkalomból 10 és 19 óra között az aradi RMDSZ székház (Episcopiei 32. szám) udvarában és dísztermében színes programok várnak benneteket. Ha itt lesztek kézműves foglakozásokon vehettek részt.

Készíthettek kürtőskalácsot, asztali díszeket, nemezelhettek, hímezhettek és ha ez mind nem elég lesz még arcfestés, citera oktatás, délután jön Jimmy bohóc, aki lufiból készít nektek figurákat, állatokat. Ha elfáradtatok a díszteremben megpihenhettek, ahol meséket vetítünk nektek, illetve a Székelyföldi Legendárium rajzfilmjeit.

A program záróakkordjaként 18 órától a békéscsabai Vándorszínház bemutatja „Az ember a legerősebb” és a “Furulyás Palkó” című népmeséket. A mesét mondja: Berta János vándorkomédiás, közreműködik: Csikós Nóra előadóművész. Az előadás bábokkal, furulyaszóval ajánlják kicsiknek és nagyoknak 3 éves kortól 103 éves korig! Az előadás időtartama: 52 perc, és ha nem vigyázol még a mesébe is belekerülhetsz néhány percre, persze, csak, ha akarod!

Gyertek el, hogy együtt szórakozhassunk!

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük