Nyári iskola

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete több, mint 10 pedagógus közreműködésével, 3 helyszínen és 6 csoportban biztosított nyári iskolai foglalkozást az Aradi elemi-, valamint általános iskolás magyar gyermekek számára a szünidő alatt, június 19-e és július 28-a között.

Az öt héten át tartó programsorozat alatt a gyermekek számos foglalkozáson vehettek részt, sport tevékenységektől kezdve, kézműves foglalkozásokon át egészen kirándulásokig és vetélkedőkig. A résztvevők az Aradi Múzeum természettudományi részlegére, a parkba, a Víztoronyba és az uszodába is ellátogattak a pedagógusok kíséretében, de a több héten át tartó nyári iskola alatt festészetet, zenét, néptáncokat és kémiai kísérleteket is gyakoroltak. Az Arad Megyei Nőszervezet támogatása által a nyári iskola végén minden gyermek meséskönyvvel és részvételi oklevéllel térhetett haza.

Köszönjük a Mosóczi Aron Cotruș Általános Iskola, az Aurel Vlaicu Általános Iskola, valamint a Csiky Gergely Főgimnázium pedagógusainak, hogy színesebbé varázsolták a vakációt a gyermekek számára, színvonalas programokat biztosítva nekik.

A program az RMDSZ támogatásával valósulhatott meg.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük