Megyei Önkormányzati Konferencia alakuló ülése Aradon

A RMDSZ Arad Megyei Szervezete január 27-én, szerda délután, megtartotta a Megyei Önkormányzati Konferencia alakuló ülését a Jelenház nagytermében, ahol megválasztották a szervezet legfontosabb szaktestületének vezetőit, akik a következő négy évben felelősek a helyi közigazgatással kapcsolatos ügyekért.

A Megyei Önkormányzati Konferencia tagjai az RMDSZ színeiben megválasztott tisztségviselők a megyén belül: polgármesterek, alpolgármesterek, helyi és megyei tanácsosok. A tegnapi alakuló ülésen megválasztották a következő négy évre a testület vezetőségét. Kovács Imre nagyperegi polgármestert a testület elnökének, Szabó Mihály Arad városi tanácsost alelnöknek, Bölöni György megyei tanácsost titkárnak választották meg a testület tagjai.

Az ülésen megválasztották azt a három személyt is, akik Arad megyét képviselik a következő négy évben az RMDSZ Partiumi Önkormányzati Tanácsában. Ők a következők: Kovács Imre nagyperegi polgármester, Szabó Mihály Arad városi tanácsos és Bíró Zoltán Kisjenő városi alpolgármester.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük