Elmaradnak a Március 15-i rendezvényeink

Figyelembe véve a Belügyminisztérium határozatát, miszerint betiltják az 1000 fő feletti rendezvények megtartását, a kisebb rendezvényeket pedig engedélyekhez kötik,

 az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöksége úgy határozott, hogy elmaradnak ünnepi rendezvényeink: március 12-i gyerekfoglalkozás, március 14-i konferencia és múzeumi rendezvény, március 15-i koszorúzási ünnepség, valamit az azt követő Experidance előadás. A mostani járványhelyzetben nem akarjuk kitenni közösségünk tagjait semmilyen veszélynek, hiszen az egészség a legfontosabb.

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének vezetősége vasárnap 16 órakor nemzeti ünnepünk alkalmából koszorút helyez el az Arad megyei magyarság nevében a Szabadság- Szobornál. Az eseményt élőben követheti az RMDSZ Arad Megye Facebook oldalán (https://www.facebook.com/rmdszarad). Arra buzdítunk mindenkit, hogy a nap folyamán egy szál virággal emlékezzen a márciusi ifjakra.

Meghirdetett rendezvényeinket egy későbbi időpontban fogjuk megtartani, erről időben értesíteni fogjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük