Tisztújítás Arad megyében

rmdsz-8Tisztújítás Arad megyében

Május 20-án, szombaton az RMDSZ Arad megyei szervezete beszámoló tisztújító Küldöttgyűlést tartott, amelyen a Szövetség országos vezetését Székely István társadalomszervezésért felelős ügyvezető alelnök képviselte.

A szervezet utóbbi egy évéről annak elnöke, Faragó Péter beszélt, majd az általuk vezetett testületek munkájáról adott számot Hadnagy Dénes, a Megyei Küldöttek Tanácsának elnöke, Kovács Imre peregi polgármester, a Megyei Önkormányzati Konferencia elnöke, Tóth Brigitta, a Nőszervezet alelnöke és Péró Tamás ügyvezető elnök.

Az idei Megyei Küldöttgyűlés egyben tisztújító is volt. Ennek megfelelően a küldöttek megválasztották az RMDSZ megyei szervezetének elnökét, a Megyei Küldöttek Tanácsának választott tagjait, valamint a szervezet felügyelő testületeinek (Pénzügyi Ellenőrző Bizottság, Szabályzat-felügyelő Bizottság, Etikai és Fegyelmi Bizottság) tagjait.

A szavazás eredményeként a következő két évre Faragó Péter parlamenti képviselő lesz az RMDSZ Arad megyei szervezetének elnöke.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük