Elnöki tisztségre való jelentkezés

A Megyei Küldöttek Tanácsának 2019. február 15-i ülésén hozott négyes számú határozat értelmében, akik be akarják nyújtani az elnöki választásra a jelentkezésüket, azok megtehetik a lentebbi feltételek alapján.

A jelölési dokumentációnak a Megyei Alapszabályzat 110. cikkelyének megfelelően kötelező módon tartalmaznia kell: „az AMSZ valamelyik helyi vagy kerületi szervezetének, esetleg társult kollektív tagjának az elnökjelölt személyéről szóló írásos, a jelölő szervezet Elnökségének legalább 3 tagja által aláírással hitelesített jelölését, vagy legalább 70 egyéni tag aláírásával és személyes adataival ellátott támogatói listát. A jelölés mindkét módja esetén a jelöltnek csatolnia kell egy nyilatkozatot a jelölés elfogadásáról. Az elnökjelölt személynek a szervezet felé a pénzügyi kötelezettségeit teljesítenie kell”.

A jelölési dokumentációt 2019. április 3-ig lehet benyújtani, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában (hétfő-csütörtök: 09-17 óra, péntek: 09-13 óra).

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének tisztújító küldöttgyűlése 2019. április 26-án 10 órától lesz a Jelen Ház rendezvénytermében.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük