A helyi és kerületi szervezetek éves közgyűléseinek összehívásáról döntöttek a nagyiratosi MKT-n

Július 7-én, csütörtökön délután a nagyiratosi kultúrotthonban került sor az RMDSZ Megyei Küldöttek Tanácsának rendes ülésére.

A napirendi pontok a következők voltak: 

  1. Politikai tájékoztató,
  2. Határozattervezet a helyi és kerületi szervezetek éves közgyűléseinek összehívására,
  3. Egyebek.

Tóth Csaba MKT elnök, illetve Papp Attila, Nagyiratos község polgármesterének köszöntő szavait követően Faragó Péter, parlamenti képviselő, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke politikai tájékoztatójában összegezte az elmúlt időszak aktuálpolitikai helyzetét, majd kitért a jelenlegi kormánykoalíció nehézségeire. Végezetül tájékoztatójában a július 17-ig zajló népszámlálás fontosságát hangsúlyozta.

A politikai tájékoztatót követően 2. napirendi ponton a helyi és kerületi szervezetek éves közgyűléseinek összehívásáról szóló határozattervezet elfogadása szerepelt, amelyet Péró Tamás, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének ügyvezető elnöke mutatott be a küldöttgyűlésnek.

Az egyebek napirendi pontnál felmerültek kormányzással kapcsolatos kérdések, majd Tóth Csaba, Arad megyei prefektus szólalt fel és összegezte a népszámlálás eddigi eredményeit a megyében, kiemelve azokat a nehézségeket, amelyekkel jelenleg szembesülnek az önkormányzatok és számlálóbiztosok egyaránt.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük