Sok beszéd helyett, cselekedjünk!

Mészár Sándor polgármesterjelölt „kezdő 11-e”

Írta: Balta János

Márciusban megírtuk, hogy Mészár Sándor Arad megyei jogú város RMDSZ-es polgármesterjelöltje. Az akkori jelöltállító közgyűlésen ismertette a programját, amire ezúttal részletesebben visszatérünk.

– Mészár úr, a rangsoroló közgyűlés óta nem sokat hallottunk önről és a programjáról. Esetleg meggondolta magát és visszalépett?

– Sportemberként és sportvezetőként számomra elvi kérdés, hogy nem lépek vissza, nem adom fel! Mert úgy tartom: a kampányom nem most, hanem már 20 évvel ezelőtt elkezdődött. Jelenleg az aradiak számára nagyon fontos projekten dolgozom, ami remélem, hamarosan megvalósul, és nagy örömünkre szolgál. Természetesen nem marad el a kampány sem. Egyszerű, őszinte, az eddigiektől eltérő, merőben más stílusú kampányt képzelek el magamnak.

– Kifejtené részletesebben, milyen projektről van szó?

– Ezt egyelőre nem szeretném elárulni. Azt viszont megígérem, hogy nagyszabású tervemet nem használom fel kampánycélra.

– Rendben van, lépjünk tovább! Mikor kezdődik az ön kampánya?

– Akár most! Kérdezzen, szívesen válaszolok, amire tudok!

– Megválasztása esetén, milyen polgármester lenne Mészár Sándor? 

  – Olyan, amilyen én vagyok: egyszerű, segítőkész, csapatépítő, a problémákat megoldó, keveset beszélő. Talán ennyi elég is az önfényezésből. „Sok beszéd helyett, cselekedjünk” – mondta a sportbarát és futballrajongó Ferenc pápa is, ezért jómagam is ezt vallom.

– Mire számíthatnak az ön választói, az RMDSZ-tagok, az aradiak?

– Már az elején fontosnak tartom leszögezni: én minden aradi magyart szeretnék képviselni, függetlenül attól, hogy milyen a vallása, tartozik-e vagy nem valamilyen párthoz, politikai szervezethez. Részemről mindannyian valós képviseletre, nyitottságra, párbeszédre, a problémáik megoldására számíthatnak.

– Van-e Mészár Sándornak programja?

– Természetesen, van, méghozzá, sportnyelven szólva: van egy „kezdő 11-em”. Azaz, egy 11 pontból álló programom. Annak néhány pontján még dolgozom, ezért ajánlom, hogy a részletek kifejtése, megvitatása érdekében, találkozzunk szerdánként, ha önnek is megfelel. 

– Örömmel állok rendelkezésére, és izgatottan várom, hogy megossza velünk, aradiakkal programjának a részleteit. Köszönöm szépen az olvasók nevében is!

– Én köszönöm a türelmüket. Hajrá Arad, hajrá aradiak!

*

Tehát kedves aradiak, a továbbiakban a Nyugati Jelen csütörtöki lapszámaiban olvashatnak a fiatal és energikus Mészár Sándor RMDSZ-es polgármesterjelölt építő jellegű programjáról, jövőbeli terveiről, elképzeléseiről.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük