Zenés magyar nótaest Aradon

Az RMDSZ Arad kerületi szervezetei szeretettel meghívja a nótás kedvű aradiakat a november 9-én, pénteken 18 órakor kezdődő két zenés magyar nótaestre.

Az egyikre a Red House étteremben (az Aurel Vlaicu Egyetem Ursului utcai étterme) kerül sor, a rendezvény házigazdái Arad, Vlaicu és Gáj kerületeinek RMDSZ szervezetei. Ide várjuk Vlaicu, Séga, Kakasváros, Gáj, Buzsák és Mikelaka kerületekből a kedves vendégeket. Kísér a Thomassy Band. Érdeklődni és jelentkezni a 0721-706-994-es telefonszámon, Erdélyi Istvánnál lehet.

A második a Jelen Ház nagytermében (Mihai Eminescu utca 55–57. szám) lesz, házigazda az RMDSZ újaradi szervezete. Ide várjuk az Újarad, Belváros, Pernyáva, Mosóczi-telep, Tisztviselő-telep és Marospart kerületekből a kedves vendégeket. Kísér a METEOR zenekar. Az érdeklődők és jelentkezők Horváth Imrét keressék a 0724-422-218-as telefonszámon.

A két nótaest ugyanazon a napon, ugyanabban az időben lesz. A részvétel ingyenes, szeretettel várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését.

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.