Category Archives: Rendezvény

Sikeres volt a XIV. Újaradi Farsangi Bál

Több mint 200 résztvevő érezte jól magát február 1-én, szombaton a XIV. Újaradi Farsangi Bálon, amely minden évben megrendezésre kerül, elindítva a farsangi időszakot. A bálon sokan jelmezbe bújtak, úgy… Read more »

Farkas Viktória átvette az Ezüstfenyő-díjat

Szombaton, az RMDSZ Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) ülése előtt átadták az Ezüstfenyő-díjakat, ahol Farkas Viktória is átvette a jól megérdemelt díját. Farkas Viktória Arad megye legmagyarabb falujának, Kisiratosnak a szülötte…. Read more »

Faragó Péter összehívja a Megyei Küldöttek Tanácsát

2020. január 23-án, csütörtökön 17:00 órára összehívom a Megyei Küldöttek Tanácsának rendes ülését, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházába (Arad, Episcopiei u. 32. sz.). Tervezett napirendi pontok:                 1). Politikai… Read more »

Farkas Viktóriát jelölték Ezüstfenyő-díjra

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének Állandó Tanácsa Farkas Viktóriát jelölte Ezüstfenyő-díjra. Farkas Viktóriát, a Máltai Szeretetszolgálat Aradi Szervezetének elnökét és az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének szociális szakbizottságának elnökét kevés aradinak… Read more »

Sokadik magányosok karácsonyi ebédje Aradon

Tegnap az Aradi Polgármesteri Hivatal szociális étkezdéjében 13 órakor Szabó Mihály városi tanácsos az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének a nevében köszöntötte a száznál több egybegyűltet. Miután visszatekintett a karácsonyi, illetve… Read more »

Sikeres adventi koncert Delhusa Gjonnal

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete december 18-án, szerdán egy hangulatos adventi koncertet szervezet az aradi magyarságnak, melynek sztárvendége Delhusa Gjon volt és barátai. A koncert előtt felléptek a Kispacsirták, a… Read more »

Hosszu Zoltán könyvbemutatója

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete idén ünnepli a megalakulásának 30-ik évfordulóját. Az alapítók egyike Hosszu Zoltán, aki hosszú pályafutása során több tisztséget is betöltött. Ő volt az 1989-es rendszerváltás utáni… Read more »

A választásokat értékelte a Megyei Küldöttek Tanácsa

November 28-án, csütörtökön 17 órától az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában tartotta meg az év utolsó ülését a Megyei Küldöttek Tanácsa. Faragó Péter, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke politikai… Read more »

Újabb mesekönyv kerül a fa alá a Rákóczi Szövetség jóvoltából

A Rákóczi Szövetség és az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének együttműködésének köszönhetően egy újabb meglepetés várja az Arad megyei magyar nagycsoportos óvodásokat karácsony közeledtével. Az adventi időszakban egy mesekönyvvel és egy… Read more »