Category Archives: Rendezvény

Elmarad a 20. Arad Városi Majális

Figyelembe véve a járványhelyzetet, az RMDSZ Arad Megyei Szervezete sajnálattal tudatja, hogy elmarad a 20. Arad Városi Majális. Maradjunk otthon, vigyázzunk magunkra és természetesen egymásra is. Megértésüket köszönjük. by

Nemzeti Ünnepünk alkalmából szervezett rendezvényeink

2020. március 12-én, csütörtökön, 16:00 órától, az RMDSZ Arad megyei szervezetének székházában ünnepi kézműves foglalkozás kicsiknek és nagyoknak. Az érdeklődők kokárdát, ékszert, mézeskalácsot, lovacskát készíthetnek. A felhasznált anyagokat a szervezők… Read more »

Sikeres volt a XIV. Újaradi Farsangi Bál

Több mint 200 résztvevő érezte jól magát február 1-én, szombaton a XIV. Újaradi Farsangi Bálon, amely minden évben megrendezésre kerül, elindítva a farsangi időszakot. A bálon sokan jelmezbe bújtak, úgy… Read more »

Farkas Viktória átvette az Ezüstfenyő-díjat

Szombaton, az RMDSZ Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) ülése előtt átadták az Ezüstfenyő-díjakat, ahol Farkas Viktória is átvette a jól megérdemelt díját. Farkas Viktória Arad megye legmagyarabb falujának, Kisiratosnak a szülötte…. Read more »

Faragó Péter összehívja a Megyei Küldöttek Tanácsát

2020. január 23-án, csütörtökön 17:00 órára összehívom a Megyei Küldöttek Tanácsának rendes ülését, az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházába (Arad, Episcopiei u. 32. sz.). Tervezett napirendi pontok:                 1). Politikai… Read more »

Farkas Viktóriát jelölték Ezüstfenyő-díjra

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének Állandó Tanácsa Farkas Viktóriát jelölte Ezüstfenyő-díjra. Farkas Viktóriát, a Máltai Szeretetszolgálat Aradi Szervezetének elnökét és az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének szociális szakbizottságának elnökét kevés aradinak… Read more »

Sokadik magányosok karácsonyi ebédje Aradon

Tegnap az Aradi Polgármesteri Hivatal szociális étkezdéjében 13 órakor Szabó Mihály városi tanácsos az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének a nevében köszöntötte a száznál több egybegyűltet. Miután visszatekintett a karácsonyi, illetve… Read more »

Sikeres adventi koncert Delhusa Gjonnal

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete december 18-án, szerdán egy hangulatos adventi koncertet szervezet az aradi magyarságnak, melynek sztárvendége Delhusa Gjon volt és barátai. A koncert előtt felléptek a Kispacsirták, a… Read more »

Hosszu Zoltán könyvbemutatója

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezete idén ünnepli a megalakulásának 30-ik évfordulóját. Az alapítók egyike Hosszu Zoltán, aki hosszú pályafutása során több tisztséget is betöltött. Ő volt az 1989-es rendszerváltás utáni… Read more »