Finom ünnepi ebéd a Magányosok húsvétján

Csütörtökön, április 18-án az Aradi Polgármesteri Hivatal Szociális Étkezdéjében szervezte meg az RMDSZ Arad Megyei Szervezete a hagyományos Magányosok húsvétját.

A közel 100 résztvevőt Bognár Levente alpolgármester köszöntötte és kellemes húsvéti ünnepeket kívánt nekik. A továbbiakban Farkas Viktória, a Szociális Szakbizottság elnöke szólalt fel és emelte ki a nagycsütörtök jelentőségét és örült annak, hogy ennyien összegyűltek és közösen, szeretetben készülhetnek a húsvétra. A meghitt hangulatot Erdélyi István szavalata fokozta, aki átéléssel elmondta Maróti Dezső Utolsó vacsora című versét.

Az ebéd előtt p. Bogdan Adamczyk, a római katolikus Bogdan atya, mondott asztali áldást és kívánt mindenkinek áldott ünnepeket, majd közösen elmondták a Miatyánkot. Ezek után elfogyasztották a finom négy fogásos ebédet.

Távozáskor minden résztvevő választhatott a húsvéti tojásokból, amiket az RMDSZ által szervezett Húsvéti alkotóműhely eseményén készítettek a kézművesek és a résztvevők.

Az idei Magányosok húsvéti ebédje Bognár Levente alpolgármester és az RMDSZ-es városi tanácsos Szabó Mihály közreműködésével jöhetett létre.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük