Az RMDSZ Arad Megyei szervezete támogatja a szolidáris alapot

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének választott tisztségviselői szolidárisak azokkal a székelyföldi vezetőkkel, akiket megbírságoltak, mert használták a székely zászlót. Ezért 2500 lejt adományoznak a szolidáris alapnak, hogy ezzel kifejezzék támogatásukat.

Az öt éve elindult hatósági zaklatás eredményeként legutóbb 42 642 lejre bírságolták Péter Ferenc, Szováta volt polgármesterét, illetve 75 130 lej kifizetésére kötelezték Ráduly Róbert Kálmánt, Csíkszereda polgármesterét, azért, mert használták a székely zászlót, mint közösségi szimbólum.

Arra kérjük mindazokat, akiknek fontos a székely zászló, közösségünk szimbólumainak szabad használata, hogy lehetőségeikhez mérten adakozzanak.

A pénzbeli felajánlásokat a Novum Forum Siculorum Egyesület kizárólagosan erre a célra nyitott és elkülönített bankszámlák egyikére kérjük:

Egyesület neve: ASOCIAȚIA NOVUM FORUM SICULORUM EGYESÜLET

Adószám: 39329492

Számlavezető pénzintézet (románul): Banca Transilvania sucursala Târgu Mureș

Lejes bankszámla: RO24 BTRL RONC RT04 4391 4002

Eurós bankszámla: RO98 BTRL EURC RT04 4391 4001

Forintos bankszámla: RO14 BTRL HUFC RT04 4391 4001

SWIFT kód: BTRLRO22

Az adomány utalásakor kérjük, tüntesse fel a megjegyzés (mențiune) résznél, hogy: DONAȚIE. Az adományok rendeltetésszerű hasznosításáért felelősséget vállalunk, és ennek nyilvánosságát biztosítjuk. Felmerülő kérdéseiket a szolidaritasialap@rmdsz.ro e-mail címre várjuk.

Facebookby feather

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük